Max Payne 3 krijgt eigen comic van Marvel | Gamer.nl

Max Payne 3 krijgt eigen comic van Marvel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De comics vertellen over Max Payne's moeilijke verleden en behandelen gebeurteni en die zich afspeelden rondom Max Payne, Max Payne 2 en uiteindelijk Max Payne 3. Ook de jonge jaren van Max worden besproken. Het eerste deel, After the Fall, wordt ergens in de komende weken gratis aangeboden via Rockstar Newswire, de officiële site van Max Payne 3 en andere kanalen waar digitale comics gedownload kunnen worden. Ook verschijnt er een gedrukte versie van de comicserie in gelimiteerde oplage.

Schrijvers van de comic zijn Rockstar Games' vice president of creativity Dan Houser, die ook Max Payne 3 geschreven heeft, en Sam Lake. Lake schreef de originele Max Payne-games en Alan Wake, en stond model voor het uiterlijk van Max Payne in de eerste twee delen. De cover art wordt gedaan door Greg Horn en tekeningen zijn afkomstig van Fernando Blanco.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou