Matthew Perry leent stem aan personage in Fallout: New Vegas | Gamer.nl

Matthew Perry leent stem aan personage in Fallout: New Vegas | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment heeft voor het nieuwe deel in de Fallout-serie een all-star cast bijeengebracht. Naast Perry, Day en Levi lenen Danny Trejo (From Dusk Till Dawn), Kris Kristofferson (The Blade Trilogy), Rene Auberjonois (Boston Legal, Star Trek: Deep Space Nine), Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation), John Doman (Mystic River, The Wire) en William Sadler (The Shawshank Redemption) hun stem aan Fallout: New Vegas.

Matthew Perry speelt Benny, het hoofd van de Geckos-familie. "Benny komt als een gladde crimineel mi chien over als gevaarlijk, maar zo taai is hij niet. Uiteindelijk is hij meer een meedogenloze pragmatist dan een schurk." Felicia Day speelt companion Veronica en Levi tenslotte speelt Arcade, een lid van de Followers of the Apocalypse die een mysterieus verleden heeft en omschreven wordt als "stil, analytisch en voorzichtig".

Fallout: New Vegas komt op 22 oktober 2010 uit in Europa op Xbox 360, PlayStation 3 en PC en speelt zich af in het jaar 2280 in een postapocalyptisch Las Vegas.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou