Mass Effect Trilogy Remastered wederom online genoemd

Mass Effect Trilogy Remastered wederom online genoemd

Het mogelijke bestaan van Mass Effect Trilogy Remastered is wederom online gemeld.

Vorige week verscheen Mass Effect Trilogy Remastered al kort op de website van een Portugese retailer, en nu staat de trilogie op de website van retailer herni-vet.cz. Daarbij is op de box-art een afbeelding van Shepard te zien. De Tsjechische retailer heeft eerder al het bestaan van de Switch-versie van Assassin's Creed 3 correct gelekt.

Volgens de webwinkel verschijnt de collectie op 15 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. EA heeft het bestaan van de collectie echter nog niet officieel bevestigd. In de lente van dit jaar claimde journalist en insider Jeff Grubb al dat EA aan een remaster van de Mass Effect-trilogie werkte.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

instant buy als alle dlc inbegrepen is, anders is 55 euro aan de hoge kant.

0
test

@StormFox De DLC maakte deel 3 wel een stuk beter te pruimen :)

0
test

@WvA Ja want zo tering er waren wel zeker 50K klagers terwijl nog geen 3% de game toen uitgespeeld had. Deel 3 was top, echter einde extra toegevoegd uitleg filmpje maakte het een stuk beter.

0
test

Geen PC versie jammer .. daar zit ik wel op te wachten dan kan ik heb weer opnieuw gaan spelen :-) en inc 3 met updates want ik ben denk ik in deel 3 maar 1 uur onder weg of zo Maar goed vrijdag eerste Mafia deel 1 remake spelen en daarna de andere delen :-)

0
test

@ravw Ik ben wel benieuwd, waarom zit iemand te wachten op een remake/remaster van Mass Effect, als die 3 niet eens uit speelde? Ik neem aan dat je 3 dan niet zo boeiend vond?

0
test

@WvA precies, bovendien heeft een remake op de pc weinig nut omdat op max resolutie plus "a lot of textures" mod je al een remake hebt van de trilogy.

0

Aanbevolen voor jou