Mass Effect-spelers zijn liever goed dan slecht

Mass Effect-spelers zijn liever goed dan slecht

De overweldigende meerderheid van Mass Effect-spelers ervaart de game als Paragon en niet als Renegade. Als Paragon ben je goedaardig, terwijl als Renegade je kwaadaardige keuzes maakt.

John Ebenger, een voormalig cinematic-ontwerper voor BioWare, meldde via Twitter dat 92 procent van de Mass Effect-spelers voor Paragon kozen. Ebenger reageerde op een bericht van David Michael Kinne, die positief was over het feit dat hij een slechterik kon spelen, om vervolgens een Paragon te worden. De oud BioWare-ontwerper laat weten dat hij het jammer vindt dat niet veel mensen voor het Renegade-pad kiezen. In dat deel van het spel is namelijk ook veel tijd en aandacht gestopt.

In de Mass Effect-trilogie experimenteerde BioWare veel met het systeem om tussen goed en slecht te kiezen. Spelers krijgen punten bij Paragon als gevolg van heldhaftige acties en het tonen van compassie terwijl ze Renegade punten verdienen met het handelen uit egoïsme.

In november vorig jaar verscheen een gerucht dat de ontwikkeling voor de vijfde game in de Mass Effect-reeks is gestart, ondanks het wisselvallige ontvangst van de vorige game in de franchise, Mass Effect Andromeda.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat bij Kotor de verhouding andersom is :)

0
test

@HunterSeeker ik denk dat KOTOR nog steeds mijn lievelings RPG is en ik heb een hekel aan star wars. Kun je nagaan. Wat een gaaf spel was dat.

0

De game is zoveel beter als je full-on Renegade gaat.

0

Aanbevolen voor jou