Mass Effect Legendary Edition ondersteunt 120 fps op Xbox Series X

Mass Effect Legendary Edition ondersteunt 120 fps op Xbox Series X

Mass Effect Legendary Edition kan framerates van 120 fps op Xbox Series X weergeven, maar niet op PlayStation 5.

Dat blijkt uit een schema dat Bioware heeft uitgegeven, waarin diverse verschillen tussen de versies van de game zijn te zien. De game komt uit op PlayStation 4, Xbox One en pc maar is 'forward compatible' op Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Op Xbox Series X draait de game in maximaal 120 fps, op pc in 240 fps, en op alle andere systemen in 60 fps. Consolegamers kunnen tussen modi voor grafische kwaliteit en framerate kiezen. 

Mass Effect: Legendary Edition bevat remasters van de eerste drie Mass Effect-games, inclusief alle downloadbare content. De collectie verschijnt op 14 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Eerder deze week werd al duidelijk dat het spel een day one-patch van 11,8 gb ontvangt.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had wel verwacht dat ps5 ook de 120 fps mode kreeg toen ik vanmorgen ergens zag dat xbox dit kreeg.

0
test

@hulstpower PS5 kan dat niet omdat dit een BC game is en de PS4 Pro geen 120 Hz ondersteuning had.

0

@Real13 dit is een remaster en dus geen BC game

0
test

@Real13 klopt wat je zegt ik zat net podcast van coldeastwood te kijken. En daar zeiden ze het had te maken met de ps4 . En komt beetje zo cod warzone op ps5 heeft geen 120 mode en cold war wel omdat daar een aparte ps5 versie voor is. Dat moeten ze dus voor elke game doen waar je 120 op ps5 voor wilt een aparte versie. En xbox heeft al 120 optie op one dus is het al mogelijk voor dev om het aan te zetten.

0
test

Baal steeds meer dat ik geen 120+ HZ monitor heb. Steeds meer nieuwe games met ondersteuning en ook nog een hele hoop FPS Boost games die 120 fps ondersteunen.

0
test

@Real13 ik heb vorig jaar de cx gehaald van LG en echt een top TV voor next gen. Met gears 5 haal ik echt voordeel uit de 120fps

0
test

@hulstpower Hier ook een CX gebruiker. Dik tevreden. Gebruik hem ook als pc monitor. Ik zie voor Mass effect serie het voordeel van de 120 fps overigens niet zo. 60fps 4k lijkt mij persoonlijk fijner, maar zal wel ff testen als het uit is. Ik zet voorlopig 120 fps eigenlijk alleen aan in racegames of online schietspellen.

0

Aanbevolen voor jou