Mass Effect: Legendary Edition komt mogelijk op 12 maart uit

Mass Effect: Legendary Edition komt mogelijk op 12 maart uit

Mass Effect: Legendary Edition, een remaster van de Mass Effect-trilogie, zou wel eens op 12 maart uit kunnen komen.

Hoewel er officieel nog geen releasedatum voor de remaster is aangekondigd, vond Twitter-gebruiker IdleSloth84 op webshops van winkels in Singapore en Indonesië de datum van 12 maart. Beide webshops hebben de datum inmiddels weer verwijderd.

De Legendary Edition bestaat uit de eerste drie Mass Effect-titels, inclusief alle verschenen uitbreidingen, promowapens en andere dlc's. De multiplayermodus van Mass Effect 3 ontbreekt.

De games zijn voorzien van betere textures, schaduwen, personagemodellen en 'hogere framerates'. Alle drie de games draaien in 4K op de PS4 Pro en Xbox One X, met 'extra verbeteringen' op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Volgens Bioware betreft de Legendary Edition geen herinterpretatie of remake, maar een 'modernisering'.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben vooral benieuwd naar de verbeteringen van mass effect 1. Recentelijk nog eens gespeeld maar deze is qua gameplay en graphics toch wel slecht verouderd.

0
test

@Phobia Mee eens. Heb eind vorig jaar de trilogie ook opnieuw gespeeld, maar deel 1 is inderdaad slecht oud geworden. Daar ben ik ook het meest benieuwd naar, deel 2 en 3 geloof ik wel, die zijn zeer goed/mooi oud geworden.

0
test

Voor $76 ik heb zeer hoge eisen voor deze remaster, want zo te lezen is er weinig verschil met de pc versie+ALOT pack. Eerst de reviews afwachten dus

0
test

@StormFox een singaopor dollar is 0.75 us dollar = 0.62 euro. 47 euro dus. tenminste zo lees ik het

0
test

@gotcha123 ik vond de (richt)prijs al behoorlijk hoog, maar ging uit van de reeds doorgevoerde PS prijsverhoging. Desondanks moet het heel raar lopen wil ik de volle mep betalen voor een remaster.

0

Aanbevolen voor jou