Mass Effect 3 is al in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We werken al aan Ma Effect 3. We zijn de eerste gedeeltes van het verhaal in elkaar aan het zetten", aldus Hudson. "Het lag altijd al in de planning de trilogie in zijn totaliteit op de Xbox 360 uit te brengen. We wilden er niet eeuwig over doen."

Downloadbare content

Daarnaast maakte Hudson wat meer bekend over de downloadbare content die Ma Effect 2 gaat krijgen. "Er komt goede downloadbare content beschikbaar voor Ma Effect 2 terwijl mensen wachten op het derde deel. We zorgen ervoor dat spelers tot die tijd constant nieuwe avonturen kunnen beleven", zei hij.

"We kondigen nog geen specifieke details aan, maar de bedoeling is dat er al kort na de uitgave [van Ma Effect 2] downloadbare content beschikbaar komt. We gaan er een intens schema op na houden", aldus Hudson. Ma Effect 2 verschijnt op 29 januari voor de Xbox 360 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou