Mass Effect 3-director erkent klachten om einde | Gamer.nl

Mass Effect 3-director erkent klachten om einde | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben enkele enorm positieve reacties gekregen op Ma Effect 3 van de New York Times (...), tot Penny Arcade (...), tot de emails en tweets van spelers die ons de meest diepzinnige woorden van waardering gaven die we ooit ontvingen", zegt Hudson, die vervolgens uitlegt dat hij begrip heeft voor de negatieve reacties: "We erkennen ook dat sommige van onze meest gepa ioneerde fans meer afsluiting, antwoorden en tijd nodig hadden om afscheid te nemen van hun verhalen - en deze opmerkingen zijn legitiem."

De Ma Effect 3 director noemt deze feedback een "e entieel ingrediënt" voor de ontwikkeling van de serie. Hij eindigt door te zeggen dat het team luistert naar de constructieve feedback en dit meeneemt in de ontwikkeling van nieuwe content voor het spel. "Dit is niet het laatste wat je van Commander Shepard gaat horen." Ma Effect 3 werd onlangs uitgebracht op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou