Marvel's Avengers komt ook naar next-gen consoles

Marvel's Avengers komt ook naar next-gen consoles

Het aankomende Marvel's Avengers komt ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. Het spel is al geruime tijd bevestigd voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia, en moet op 4 september op die systemen uitkomen. De PS5- en Series X-versies volgen rond de feestdagen - rond die tijd verschijnen de next-gen consoles ook in de winkels.

Mensen die het spel voor PlayStation 4 of Xbox One kopen, ontvangen daarnaast een gratis update voor het spel wanneer ze een PS5 of Series X aanschaffen. Het is dus geheel gratis om de next-gen versies te spelen, mocht je in september de game al kopen. Ook krijgen de games cross-play tussen de consoles.

Square Enix laat tot slot weten dat Marvel's Avengers op PlayStation 5 de snelle SSD, ray tracing en de haptic feedback van de DualSense-controller ondersteunt. Updates over de Xbox-, Stadia- en pc-versies van de game volgen op een later moment. Morgen wordt er nieuwe gameplay van het spel getoond tijdens de Marvel's Avengers War Table-stream.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop zo dat de game vreselijk goed wordt, maar op basis van wat ik tot op heden heb gezien, heb ik wel mijn twijfels. Misschien dat ze morgen mijn twijfels kunnen wegnemen.

0
test

@icewolf Ik gok gewoon een leuke actie game. Of het ook leuk genoeg is om er de volle prijs voor neer te leggen weet ik nog niet.

0
test

Als ze nou ook toffe Avengers in de game steken maar ja.

0
test

@bigds9fan Eh... Wie mis je dan...?

0

Aanbevolen voor jou