Mario Kart Tour-abonnement duurder dan Nintendo Online

Mario Kart Tour-abonnement duurder dan Nintendo Online

Mario Kart Tour biedt een abonnement-optie genaamd de Gold Pass die 5,49 euro per maand kost.

Mario Kart Tour is vandaag van start gegaan, alhoewel het niet iedereen lukt om de game binnen te komen doordat er veel spelers zijn die willen racen. Daardoor zijn de servers overbelast. De game biedt ook een abonnement-optie waarmee de speler bonus items ontvangt bij het spelen van de game. Voor nieuwe gebruikers zijn de eerste twee weken gratis en het wordt automatisch vernieuwd.

Het Mario Kart Tour-abonnement is vrij duur in verhouding tot bijvoorbeeld Nintendo Online waarvoor je jaarlijks 19,99 euro betaalt. Nintendo Online geeft de gebruiker toegang tot online spelen, opslag-cloud, NES- en SNES-games en nog meer.

Mario Kart Tour is vanaf vandaag beschikbaar voor Android en iOS.

mario kart tour

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

net ff gespeeld, had geen probleem om in te loggen. en mn eerste race als eerste afgesloten :) Het racen is wel ff wennen want in het begin word er gevraagd om te slippen of om te sturen. Heb ofc slippen gekozen maar dan zijn kleine correcties niet te doen

0

Heb het net gespeeld maar speel bijna dagelijks een paar potjes Mario Kart op de Switch online. Dan heeft dit spel op de telefoon geen extra ervaring. Meteen weer verwijderd. Voor mensen die geen Switch of andere Nintendo console hebben is het een leuke (maar toch te dure) app!

0

Aanbevolen voor jou