Onofficiële Mario 64-port voor pc krijgt updates

Onofficiële Mario 64-port voor pc krijgt updates

Een onofficiële pc-port van de populaire Nintendo 64-game, Super Mario 64 krijgt verschillende updates. De port kwam vorige maand onder de aandacht.

De port maakt het mogelijk om de retro-game in 4K resolutie te spelen. Nintendo was zelf niet al te blij met de port, waardoor de maker van de port met het team van advocaten van de Japanse gamegigant te maken kreeg. Dat lijkt de modding-community voorlopig niet te stoppen met verbeteringen aanbrengen aan de pc-port. Zo heeft het model van Mario zelf een ware make-over gekregen om meer te lijken op zijn uiterlijk in Super Mario Odyssey en zijn er ook verbeteringen aangebracht bij het kasteel van Princess Peach. Bekijk hieronder de beelden van de verbeteringen aan de game .

Of de pc-port van Mario 64 kan blijven bestaan is nog niet zeker. Nintendo is druk bezig om de game offline te halen. Bekijk hier een modder die Super Mario Odyssey heeft nagebouwd in Super Mario 64.

Volgens geruchten werkt Nintendo zelf ook aan een remaster van Super Mario 64, naast nieuwe versies van Super Mario Sunshine en beide Super Mario Galaxy-games, die in één collectie voor Nintendo Switch moeten verschijnen. Nintendo heeft de verzameling Mario-games vooralsnog niet aangekondigd of bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou