Managermodus in FIFA 11 zal niet online te spelen zijn | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rutter meldt dat een online managermodus in een FIFA game iets is wat "ooit eens" zou kunnen worden toegevoegd. De reden dat deze modus in FIFA 11 niet online te spelen is, is volgens Rutter omdat de managermodus enorm populair is onder FIFA-spelers en daardoor van absolute topkwaliteit zou moeten zijn voordat men de modus online zet.

"Totdat ik ervan overtuigd ben dat er een manier is om de enorme gebruikersdatabase van de managermodus te voorzien van een gameplay-element dat de aandacht vasthoudt, ben ik niet van plan de markt op te gaan met iets waarvan ik niet honderd procent zeker weet dat het een succes wordt. Ik denk namelijk dat dit iets is wat je maar één keer kunt doen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou