Makers Yakuza 3 verontschuldigen voor weglaten content | Gamer.nl

Makers Yakuza 3 verontschuldigen voor weglaten content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kikuchi laat weten dat deze besli ing voortkwam uit een interne discu ie over het al dan niet weglaten van bepaald materiaal. “We hebben voor hetgeen gekozen dat ons het beste leek voor de Westerse markt. Maar toen het spel uitkwam kregen we veel kritiek van fans, die juist de volledige content terug wilden zien”, aldus Kikuchi. “Het kwam voor ons als een flinke verra ing. Ik ben zeker blij met het feit dat mensen meer wilden zien van het spel, maar aan de andere kant vind ik het jammer dat een deel van hen teleurgesteld was door het ontbreken hiervan”, vervolgt Kikuchi.

Yakuza 4, dat begin dit jaar al in Japan verscheen, komt in de lente van 2011 naar Europa en de Verenigde Staten. Ook werd onlangs een nieuwe Yakuza-titel aangekondigd, Of The End, waarin het Kamurocho-district overspoeld is door zombies.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou