Makers Runaway komen met The Next Big Thing | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Next Big Thing houdt vast aan de sterke eigenschappen van de Runaway-reeks. Het is een kla ieke point-and-click adventure in een tekenfilmachtige stijl, met charismatische personages en een flinke dosis humor. Dan Murray en Liz Allaire zijn de hoofdpersonages in The Next Big Thing en beleven een "avontuur vol wendingen en met momenten van pure komedie". Het spel kent een volwa en toon en zal flink wat referenties bevatten naar films en tv-series.

Runaway

Met The Next Big Thing maakt de Spaanse ontwikkelaar Pendulo voor het eerst sinds The Runaway: A Road Adventure uit 2001 weer een spel buiten de Runaway-reeks. Die reeks adventuregames omvat inmiddels drie delen, waarvan het onlangs verschenen Runaway: A Twist of Fate de meest recente is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou