Makers God of War PSP werken aan nieuw IP | Gamer.nl

Makers God of War PSP werken aan nieuw IP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben nog geen specifieke spelelementen uitgedacht. Maar ik hou van verhaalgedreven games, ik hou van films, ik hou van zaken die mij van begin tot eind in een wereld betrekken. Aan zoiets zitten we zelf te denken en dat gaan we ook zeker maken", aldus Weerasuriya.

"Het spel wordt ontwikkeld voor de platforms die onze engine kunnen draaien en op dit moment werkt deze op vrijwel ieder platform. Dat geeft ons de mogelijkheid om de richting op te gaan waar we zelf heen willen. Het belangrijkste is de game zelf, niet het platform."

Ghost of Sparta

Eind volgende week komt "de laatste PSP-titel" van Ready at Dawn uit, God of War: Ghost of Sparta. De tweede God of War-game voor PSP speelt zich af tu en God of War en God of War 2, die oorspronkelijk uitkwamen voor PlayStation 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou