Makers 1nsane komen met Cross Racing Championship | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Hongaarse ontwikkelaar Invictus kondigt vandaag de racegame Cro Racing Championship aan. Invictus heeft al veel ervaring met racegames en was onder andere verantwoordelijk voor de leuke, multiplayer gerichte racegame Insane, dat in 2000 door Codemasters op de markt gebracht werd. Na Insane heeft men bij Invictus vooral aan middelmatige budgettitels gewerkt, maar met Cro Racing lijkt men weer serieus mee te willen doen.

Cro Racing biedt zowel Rally als Straatrace evenementen en hoopt zo fans van beide genres aan te spreken. Meer dan zestig races verdeeld over zes verschillende omgevingen staan op je te wachten in zowel single- als multiplayermode. De singleplayer carrière is niet linear en de kunstmatige intelligentie zal, net als de speler, steeds meer leren van het parcours, waardoor er continu een uitdaging geboden wordt.

Cro Racing verschijnt in het derde of vierde kwartaal in Europa, al is een uitgever nog niet aangekondigd. Meer over de game vind je in de vorm van screenshots bij het Hongaarse GameStar en in de vorm van informatie op de website van Invictus.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou