Maker Twisted Metal ziet liever geen online-pas voor zijn game | Gamer.nl

Maker Twisted Metal ziet liever geen online-pas voor zijn game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een online-pas kan een drempel opwerpen die dit doel in de weg staat. Tweedehands kopers van het spel zullen namelijk eerst tegen betaling van tien euro een code moeten kopen voor zij ook gebruik kunnen maken van de multiplayer. Volgens Jaffe is het zonder de online-pas al moeilijk genoeg om mensen enthousiast te krijgen voor Twisted Metal en hen ervan te overtuigen dat de game de moeite waard is. 

Omdat hij de multiplayer van Twisted Metal zo'n belangrijk onderdeel vindt, hoopt hij daarom dat uitgever Sony er niet voor kiest om ook voor deze titel een Online Pa verplicht te stellen. Dit deed het bedrijf wel voor recente releases als Resistance 3 en Uncharted: Drake's Fortune. Jaffe ziet een vrij beschikbare multiplayer vooral als een manier om de toekomst van de Twisted Metal-serie zeker te stellen. Dat het de verkoop van nieuwe exemplaren kan schaden, wil hij daarom voor lief nemen. Twisted Metal lanceert op 14 februari van volgend jaar.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou