Maker God of War-games op PSP ontslaat dertien werknemers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Op de meeste dagen beschouwen we onszelf bevoorrecht om te mogen doen wat we doen, andere dagen niet zozeer. Vandaag daarentegen is gewoon een rotdag. We zijn voor een groot gedeelte bezig geweest bij Ready At Dawn om de beste en meest getalenteerde mensen bij ons team te voegen. Maar vandaag hebben we daarvan dertien mensen moeten laten gaan, simpelweg omdat we ze niet langer in dienst konden houden. Dit omdat het huidige project bijna afloopt en een nieuw project voor de deur staat. Dat zijn helaas de perikelen die komen kijken bij een onafhankelijke studio," zo meldt de website. 

Ready At Dawn werkt momenteel aan God of War: Ghost of Sparta voor de PSP en heeft ook de eerste God of War-titel voor Sony's handheld, Chains of Olympus op zijn naam staan. God of War: Ghost of Sparta staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar en speelt zich af na de gebeurteni en in de eerste God of War


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou