Maker Dishonored en Prey werkt aan nieuwe game

Maker Dishonored en Prey werkt aan nieuwe game

Prey- en Dishonored-regisseur Harvey Smith werkt met Arkane Austin aan een nieuwe game.

Dat laat hij weten in een interview met de Spaanse website Vandal. Smith heeft zo'n vier jaar bij de Lyon-studio van Arkane gewerkt aan Dishonored 2, en is inmiddels weer terug bij Arkane Austin voor een nieuwe game.

Wat de nieuwe game precies inhoudt is niet bekend. Het enige dat Smith aangeeft, is dat het "iets anders is, dat ik samen met de mannen achter Dishonored en Prey maak". Of het om een nieuwe IP of een vervolg op een van die games gaat is niet bekend. Wel werd er vorig jaar via een vacature gezocht naar mensen die konden werken aan een "immersieve sim".

De Lyon-studio van Arkane werkt zoals bekend aan Deathloop. De game had eigenlijk op de lancering van de PlayStation 5 uit moeten komen, maar verschijnt nu op 21 mei op PS5 en pc.

In hetzelfde interview gaf Smith ook aan dat moederbedrijf Bethesda en Microsoft prima bij elkaar passen en dat sinds het nieuws naar buiten is gekomen dat Microsoft de uitgever overneemt, er niets is veranderd binnen Arkane. "Het zou heel moeilijk zijn om een betere partner voor Bethesda te vinden dan Microsoft. Ze passen perfect bij elkaar."

Dishonored

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bijna al hun games zijn geniaal, uniek sfeertje altijd. Fantastische manier van looten. Veel creatieve gameplay mogelijkheden en meestal ook wel een boeiende verhaallijn. Het Dishonored universum lijkt me ook heel geschikt voor een boek eigenlijk.

0
test

@oropher ja vind hun games ook altijd heel leuk. Als ze even grafische andere kant op zouden gaan zou het hoger scoren denk ik.

0

Aanbevolen voor jou