Magicka: Vietnam uitbreiding aangekondigd | Gamer.nl

Magicka: Vietnam uitbreiding aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als tovenaars door de jungles van een door oorlog verscheurd Vietnam zouden mogen lopen, terwijl ze proberen om vrede en stabiliteit terug te brengen in de regio door de tegenstanders te betoveren?", grapt Paradox in een persbericht. "Huh, heb je je dat nog nooit afgevraagd? Nooit? Oké, dan zijn wij waarschijnlijk de enige, maar in onze verdediging: hier is jullie kans om niet langer zo bekrompen te zijn."

Bij het persbericht heeft Paradox Interactive een poster geplaatst die een persiflage is op het artwork van de Vietnam-uitbreiding voor Battlefield: Bad Company 2.

Magicka

Magicka is een actie-RPG in de stijl van Torchlight en Diablo. De game draait om het combineren van de verschillende natuurelementen. Spelers kunnen bijvoorbeeld vuur en ijs combineren om nieuwe spreuken te creëren. Ook hebben deze elementen invloed op elkaar. Zo zijn vijanden en spelers gevoeliger voor elektriciteit wanneer zij in het water staan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou