Mafia Trilogy officieel onthuld

Mafia Trilogy officieel onthuld

De Mafia Trilogy is officieel onthuld door 2K. Het gaat om een remake en remasters van alle games uit de Mafia-trilogie.

De Mafia Trilogy is een collectie die bestaat uit de remake van de eerste Mafia-game en de remasters van Mafia 2 en Mafia 3. Het is ook mogelijk om alle Defenitive Editions los aan te schaffen. Mafia 2 en 3: Definitive Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar. De remake van de eerste Mafia-game komt op 28 augustus uit. Mensen met de originele versie van Mafia 2 op Steam krijgen een gratis update naar Definitive Edition. Voor Mafia 3 is de upgrade mogelijk voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam. Spelers met meerdere installaties krijgen een korting aangeboden voor de Mafia Trilogy.

Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn remasters met verbeterde graphics en zijn vanaf vandaag aan te schaffen. De remake van de eerste Mafia-game is compleet opnieuw ontwikkeld met verbeterde graphics, een nieuwe game-engine, een bijgewerkt script, nieuwe tussenfilmpjes, extra gameplay-sequenties en meer.

Mafia: Definitive Edition komt op een later moment uit dan diens opvolgers, namelijk op 28 augustus. De trailers van Mafia: Definitve Edition, Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn hieronder te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

De Mafia Trilogy is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De collectie moet op een later tijdstip in de Epic Games Store en op Google Stadia uitkomen. Spelers die Mafia: Definitive Editionvóór 28 augustus 2020 pre-orderen (evenals spelers die de digitale versie kopen of de fysieke versie van Mafia: Trilogy reserveren), ontvangen ook de bonusuitbreiding ‘The Chicago Outfit’-inhoud voor Mafia: Definitive Edition. Dit inhoudspakket bevat een exclusief personage en items: De Don, een Smith V12 Limousine en een wapen skin van een Gold Semi-Automatic.

Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia
Mafia 2
Mafia 2
 
 
 
 
 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan geen screenshot bekijken.

0
test

@fonsrutte We proberen het op te lossen. Technisch probleempje!

0
test

Wel jammer dat die Mafia 2 update alleen voor pc is. Zijn genoeg mensen die de game op Xbox hebben.

0

Aanbevolen voor jou