Mafia II krijgt later dit jaar verhaalgedreven downloadbare content | Gamer.nl

Mafia II krijgt later dit jaar verhaalgedreven downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content komt uit voor zowel de PC- als de Xbox 360- en PlayStation 3-versies van Mafia II. Spelers nemen in Joe's Adventures de controle over Joe Barbaro, de beste vriend van Vito Scaletta. Het verhaal van de DLC speelt in de periode dat Vito in de gevangenis zit. Joe moet erachter komen waarom Scaletta precies vastzit, en wat er echt gaande is in de Clemente-familie.

2K Games belooft dat de downloadbare content een "dramatische verhaalijn" kent, met "intense arcade-achtige" gameplay. De DLC draait vooral rond optionele mi ies. Joe's Adventures geeft toegang tot meerdere nieuwe gebieden in Empire Bay, waaronder een treinstation en een werf. Ook zal de speler nieuwe kleding kunnen kopen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou