Taiwanese keuringen Definitive Edition voor Mafia 2 en 3 opgedoken

Taiwanese keuringen Definitive Edition voor Mafia 2 en 3 opgedoken

Definitive Editions van Mafia 2 en Mafia 3 hebben een keuring gekregen in Taiwan. De remakes zijn nog niet officieel aangekondigd.

Na Mafia 2 eerder al een Koreaanse keuring kreeg, hebben nu Mafia 2 en 3 een keuring gekregen van het Taiwanese Digital Game Company. Volgens de pagina is Hangar 13 weer de ontwikkelaar en worden de games uitgegeven door 2K Games.

Mafia 2 kwam in 2010 uit als het vervolg op de eerste Mafia-game: Mafia: The City of Lost Heaven. Mafia 3 kwam zes jaar later uit op verschillende platformen. Nu lijkt het erop dat beide games een remaster gaan krijgen volgens de Taiwanese keuringsinstantie. In de omschrijving staat dat de games moeten uitkomen op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Hangar 13 en 2K Games hebben nog geen officiële aankondiging gedaan over deze mogelijke nieuwe versies. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend. Wel gaf 2K eerder in een vergadering met aandeelhouders aan dat er verschillende projecten in ontwikkeling zijn. Over die projecten moet er later dit jaar meer informatie komen. Uit een vacature bij Hangar 13 vorige maand werd ook duidelijk dat de ontwikkelaar met een nieuw IP bezig is.

Lees hier onze review over Mafia 3.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als het een bundel is hadden ze beter 1&2 kunnen doen. Mafia: The City of Lost Heaven remaster in 4k@60fps zou ik persoonlijk veel liever willen zien dan Mafia 3.

0
test

Niet dat Mafia 3 een remaster waard is tov de voorgaande delen.

0
test

@MoodyBanter Helemaal mee eens. Ten eerste is 3 nog redelijk recentelijk uitgebracht. Daarnaast was het in mijn ogen ook echt een draak van een game. De setting sprak me niet aan, de gameplay was schandalig repititief en de graphics leken wel slechter dan Mafia 2. Dat 2 nu geremastered word ben ik ontzettend blij mee, dat blijft één van mijn favoriete games ooit. Die is van zo'n hoge kwaliteit dat het is alsof je in een supergoede mafia film speelt.

0

Aanbevolen voor jou