Madden NFL 21 verguisd door fans, laagste score ooit op Metacritic

Madden NFL 21 verguisd door fans, laagste score ooit op Metacritic

Madden NFL 21 wordt verguisd door fans en is het doelwit van een review bomb op Metacritic, waarbij vele gebruikers tegelijk een slechte score plaatsen. Spelers zijn ontevreden over bugs en een gebrek aan verbeteringen in het nieuwste deel.

De User Score op Metacritic stond op het laagste punt op een 0,4, de laagste score die ooit op de website is voorgekomen. Inmiddels is de score opgekrabbeld naar 0,5.

Spelers gebruiken daarnaast de hashtag #NLFDropEA om hun ongenoegen kenbaar te maken. Electronic Arts heeft als enige de licentie om NFL-games te maken. Fans roepen de NFL met de hashtag op om hun relatie met EA te beëindigen en iemand anders de games te laten ontwikkelen.

EA erkent een aantal van de problemen en werkt aan updates voor het spel. De derde titelupdate moet op 10 september uitkomen en een aantal van de bugs en gameplayproblemen verhelpen. "Madden NFL is een live service en spelers weten dat de launch slechts het begin is van de Madden-reis. We brengen regelmatig updates uit na de launch om de gameplay aan te passen op jullie feedback. Ook blijven we de game evolueren met nieuwe content en ervaringen", zegt de ontwikkelaar in een update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi zo. Hopelijk komt de voetbalwereld ook in opstand tegen het gedrocht dat E.A. heet. Het is toch onbestaanbaar dat we het anno 2020 nog moeten zonder alle stadions van de clubs, laat staan alle andere activiteiten en elementen van ons voetbal.

0
test

@JohnniePeters Je noemt enkel de stadions? Dat kan me nou echt m'n reet roesten. Ik zie liever een voetbalgame die fair is, goed werkt (zonder bugs) en waar je niet elk weekend wel 1 disconnect om je oren krijgt. Met alle problemen van afgelopen jaar met FIFA vind ik het echt bizar dat er zoveel mensen zijn die roepen om meer stadions. Dat maakt de game toch niet beter? Ik heb 1000% liever dat ze zich focussen op de gameplay en deze zwaar verbeteren.

0
test

@garciagarcia, misschien bent u geen voetbaldier qua support en de totaalbeleving. Dan kan ik mij uw standpunt goed voorstellen. Wat ik dus wil is wel alle stadions, intro filmpjes van tifo-acties, intro's met gebeurtenissen buiten het stadion, rondom het stadion. Misschien zelf nog met zelf speelbare elementen van hooligans erin. (dus een ingeprogrammeerde vechtgame in de bossen ergens tussen een paar groeperingen, een verbouwing van het een of ander). Maar vooral de stadions ja, dat lijkt me geweldig.

0
test

@garciagarcia U praat over disconnect. Dus ik denk dat u dan online voetbalt tegen andere mensen. Ik doe zoiets niet. Ik wil Single-Player. Omdat er altijd wel een 14 jarig kereltje te vinden is die 8 uur per dag een half jaar lang die game aan gort speelt, en mij derhalve afslacht op het veld. Ieder het zijn, maar ik speel nooit iets online.

0
test

Wat een enorm arrogante reactie ook van EA. Jullie moeten maar gewoon geduld hebben en wachten tot wij de game fixen. Ja EA, het is ook niet alsof jullie die exact zelfde game niet al jaren maken.

0

Aanbevolen voor jou