Madden NFL 12 verkoopt beter dan voorganger | Gamer.nl

Madden NFL 12 verkoopt beter dan voorganger | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder voorspelde ontwikkelaar EA Sports nog dat de game minder zou verkopen dan eerdere edities uit de serie. Deze voorspelling deed de uitgever als gevolg van problemen bij de contractvernieuwingen van spelers in de NFL, de Amerikaanse Football League. Omdat EA Sports het alleenrecht op het maken van officiële NFL-games heeft, zou het hier ook de dupe van worden. In juli werd het geschil tu en spelers en de NFL-bond echter opgelost.

Hoewel Madden NFL 12 op dit moment beter verkoopt dan zijn voorganger, krijgt het spel een aanzienlijk lagere score op Metacritic. NFL 12 staat momenteel op 78 en 79 voor respectievelijk de Xbox 360- en PlayStation 3-versie. Dit terwijl Madden NFL 11 op de Xbox 360 gemiddeld een score van 84 krijgt, 83 op de PlayStation 3. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou