Mad Catz gaat Rock Band 3 opnieuw uitgeven | Gamer.nl

Mad Catz gaat Rock Band 3 opnieuw uitgeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn erg blij dat we vanaf deze winter optreden als de uitgever van Rock Band 3", aldus Darren Richardson, baas van Mad Catz. "Het is de ultieme interactieve ervaring voor iedere muziekfan, of ze nu een geweldige partygame zoeken om te doen met vrienden, de meer dan drieduizend liedjes in Rock Band 3's bibliotheek door willen spelen of een leuke manier zoeken om gitaar, drums of keyboard te leren spelen."

Rock Band 3 verscheen al vorig jaar oktober. Het spel werd echter net als eerdere delen geplaagd door een beperkte verkrijgbaarheid van bundels met daarin voor het spel benodigde instrumenten. De heruitgave van het spel komt met instrumenten die Mad Catz eerder al los voor het spel produceerde, zoals een draadloos toetsenbord, de Wirele Fender Stratocaster en de Wirele Fender Mustang Pro.

Voor welke platformen Mad Catz de game opnieuw gaat uitbrengen, zegt het niet. Voor zover bekend heeft het bedrijf echter geen licentie om games uit te brengen voor PlayStation 3 en Wii, maar wel voor Xbox 360. Naar verwachting betreft het daarom alleen dat platform.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou