Machine Games werkt aan Indiana Jones-game

Machine Games werkt aan Indiana Jones-game

Bethesda-studio Machine Games werkt aan een nieuwe game gebaseerd op de Indiana Jones-filmreeks. Dat kondigde Bethesda aan via een korte teaser.

De game wordt door Machine Games ontwikkeld in samenwerking met Lucasfilm Games. Todd Howard, bekend voor zijn bijdrages aan The Elder Scrolls en Fallout vervult de rol van executive producer. Op Twitter meldt Bethesda dat het nog wel "enige tijd" gaat duren voordat meer over de game wordt onthuld. Hier wordt ook gemeld dat het om een "origineel verhaal" gaat.

Machine Games werd in 2009 opgericht en werkte de laatste jaren aan de recente Wolfenstein-trilogie met The New Order, The New Colossus en Youngblood. Deze week werd tevens bekend dat het merk Lucasfilm Games weer actief wordt gebruikt.

Voor welke platformen de Indiana Jones-game gaat verschijnen is nog onbekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus geen wolfenstein 3 maar Indiana Jones, hopelijk tomb raider/ uncharted achtig en ik ben blij.

0
test

@hulstpower Ik denk dat ze beiden in ontwikkeling zijn, Wolfenstein 3 komt eerder uit.

0
test

@MichelMusters ja zag geruchten dat ze denken eind dit jaar. Maar nadat ze dit toonde dacht ik ok dan zal die wel niet in ontwikkeling zijn.

0
test

@hulstpower Er zijn, waarschijnlijk (aanname van mijn kant) twee teams. Team 1 werkt aan Wolfenstein 3, team 2 aan de nieuwe Indiana Jones game. Dit gaat eigenlijk altijd zo binnen ontwikkelaars... je moet wel focus hebben op een project.

0
test

Vrijwel iedere game van Bethesda komt met de knipoog dat het nog wel even gaat duren voordat we iets gaan zien :') Datzelfde zeiden ze over starfield, daar wacht ik nu al 2 jaar op haha

0
test

@Frezzle volgens mij kwam 1 fallout 4 of fallout 76 vrij snel na aankondiging uit toch? Of heb ik dat nou mis?

0

Aanbevolen voor jou