Maak zelf mini-games in nieuwe WarioWare op DS en Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In WarioWare: Do It Yourself laat spelers hun eigen mini-games maken en uitwi elen via Wi-Fi. Aangezien een mini-game in WarioWare gemiddeld tien seconden lang is, moet het uitwi elen van de games snel gaan. Er zitten ook negentig mini-games in de game verwerkt.

Showcase

Do It Yourself - Showcase op WiiWare heeft zeventig mini-games en kan de games die spelers op de DS hebben gemaakt afspelen. Daarnaast is er een multiplayer voor maximaal vier spelers gebaseerd op Balloon Fight, waarin muzieknoten verzameld moeten worden om een zo hoog mogelijke score te halen.

Wedstrijden

Nintendo gaat wedstrijden houden om de meest creatieve spelers te belonen en de games populair te houden. Elk gereedschap om mini-games mee te maken is daarnaast voorzien een uitgebreide uitleg.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou