Luxe sportwagen en Air Quota-modus naar GTA Online | Gamer.nl

Luxe sportwagen en Air Quota-modus naar GTA Online | Gamer.nl

Rockstar Games heeft een nieuwe luxe sportwagen en Adversary Mode toegevoegd aan GTA Online.

Er is een nieuw voertuig beschikbaar in GTA Online. Het gaat om de luxe sportwagen Grotti GT500. De Sports Cla ic is onderdeel van de Doomsday Heist-update en is voor 785 duizend GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport.

Media has no description

Naast de Grotti GT500 is er een nieuwe Adversary Mode toegevoegd, Air Quota. In deze modus kunnen vier teams, van maximaal zestien spelers, tegen elkaar strijden met verschillende soorten luchtvoertuigen. Spelers kunnen met Air Quota tot 22 januari dubbel zoveel GTA$ en RP verdienen.

Verder krijgen spelers 25% korting op Facility Styles -en Graphics, een Security Room, het vliegtuig Buckingham Pyro en de Weaponized HVY Nightshark.

Media has no description

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Stunt Race – ‘Plummet’, die met Super Cars gereden moet worden, en de Time Trial – ‘Tongva Valley’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

GTA Online is nog steeds enorm populair. Eerder deze week liet Rockstar Games zelfs weten dat dat er in december 2017 de meeste spelers ooit waren in GTA Online.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou