Lucasarts werkt aan Monkey Island 2: Special Edition | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het vervolg op het vorig jaar verschenen The Secret of Monkey Island: Special Edition laat spelers opnieuw in de huid kruipen van Guybrush Threepwood, die weer een hoop piratenavonturen beleeft. Ditmaal komt de game niet alleen naar PC, Xbox 360 en iPhone, maar ook naar PlayStation 3 via PlayStation Network. Ook krijgen Playstation 3-eigenaren over een aantal weken de kans om het originele The Secret of Monkey Island: Special Edition te downloaden.

Verbeteringen

De speciale uitvoering van Monkey Island 2 biedt net als het eerste deel verbeterde graphics en geluid. Nieuw is het verbeterde interactieve hintsysteem met de mogelijkheid belangrijke objecten in de omgeving te benadrukken. Daarnaast kan Guybrush direct worden bestuurd, ten opzichte van de traditionele point-and-click-besturing.

Het originele Monkey Island 2: LeChuck's Revenge werd in 1991 uitgegeven door LucasArts. De games hebben de avonturen van hoofdpersonage Guybrush Threepwood in het Caraïbisch gebied als overkoepelend thema.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou