LucasArts: 'In de lucht houden Star Wars Galaxies niet mogelijk' | Gamer.nl

LucasArts: 'In de lucht houden Star Wars Galaxies niet mogelijk' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bedrijf geeft aan naar alle mogelijkheden te kijken samen met Sony Online Entertainment, het bedrijf dat de servers in beheer heeft. "We hebben elke optie onderzocht om de game open te houden, waaronder de mogelijkheid om de game free-to-play te maken. Dat model is echter financieel niet levensvatbaar." LucasArts geeft aan dat er veel geinvesteerd zou moeten worden om het busine model te van de game te veranderen. "Helaas zitten we op een punt in de levenscyclus dat een verandering van deze grootte simpelweg niet mogelijk is."

De servers sluiten in december en LucasArts geeft aan dat er veel gepland staat voor de komende maanden om zo Star Wars Galaxies een waardig afscheid te geven. "We zullen hier zijn samen met de rest, aftellend tot het eind, zodat we nog een keer spreken met alle vrienden die we de afgelopen acht jaar hebben gemaakt. Het is mi chien bitterzoet, het voelt miscchien alsof het te vroeg gebeurt, maar we hebben zo'n vijf maanden over waarin we allemaal samen kunnen genieten van de game. We hopen echt dat de community met ons meedoet."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou