LotR: War in the North krijgt twee challenge maps | Gamer.nl

LotR: War in the North krijgt twee challenge maps | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De twee challenge maps, Osgiliath en Lorien, komen beschikbaar zodra spelers de tweede 'hub' in het spel bereikt hebben beschikbaar. Oorspronkelijk zouden zij enkel toegankelijk worden voor spelers die het spel als pre-order hebben staan, maar hier besloot Snowblind van af te stappen.

In de twee maps moeten spelers vijanden van zich af zien te houden en verdienen ze daarmee ervaringspunten die in de singleplayer gebruikt kunnen worden. Ook zijn er aparte achievements/trophies te behalen. Osgiliath wordt aangeraden voor spelers van level vier tot en met zestien. Lorien is bedoeld voor de levels elf tot en met tweeëntwintig. War in the North verschijnt 4 november voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou