LostWinds 2 nu beschikbaar voor WiiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Winter of the Melodias is het vervolg op LostWinds, die vorig jaar lovende kritieken kreeg. Dit tweede deel laat spelers tijdens het platformen niet alleen spelen met de wind, maar ook met seizoenen: er kan van zomer naar winter gewi eld worden. Winter of Melodias kost 1000 Nintendo-punten.

Download

Nintendo heeft naast LostWinds: Winter of the Melodias meer downloadbare spellen aan haar online winkel toegevoegd. Happy Holidays Halloween is nu ook op WiiWare verkrijgbaar. Hierin kunnen spelers hun eigen themakaarten maken. De game kost 500 Nintendo punten.

Op Virtual Console heeft Nintendo twee oude titels geplaatst. Wonder Boy III: The Dragon's Trap is een platformer en kost 500 punten, de geprezen actiegame Final Fight 2 kost 800.

Ook in de DSi-winkel staan nieuwe games. Dragon Quest Wars is een multiplayer-game waarin spelers elkaar om de beurten aan kunnen vallen. Photo Clock toont foto's achter klokken. De games kosten respectievelijk 500 en 200 punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou