Lost Judgement krijgt verhaal-dlc

Lost Judgement krijgt verhaal-dlc

Lost Judgement krijgt verhaal-dlc en een season pass. Dat blijkt uit de Japanse PlayStation Store-pagina van de game (via href="https://tojodojo.com/lost-judgment-to-receive-season-pass-and-story-dlc/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">The Tojo Dojo</a>).

De pagina duidt naast de reguliere versie van de game ook op een deluxe-versie die een season pass bevat. De season pass biedt het Detective Life Fun Pack dat spelers 'helpt om volledig van het verhaal en de zijmissies te genieten'. Het pakket moet bij verschijning van de game uitkomen.

Het tweede pakket heet School Stories Fun Pack, dat spelers 'volledig laat genieten van School Stories'. Meer details worden niet gegeven. Tot slot biedt de season pass ook een 'volledig nieuw verhaal', waar ook nog weinig over bekend is.

Lost Judgement is net als zijn voorganger een Yakuza-spin-off. De game volgt detective Takayuki Yagami, die wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en moord. 

De game verschijnt op 24 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One. Er zijn nog geen plannen voor een pc-versie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou