Lost Ark krijgt toch geen pay-to-win outfits

Lost Ark krijgt toch geen pay-to-win outfits

Smilegate was van plan om een nieuw cosmetisch systeem genaamd Yoz's Jar aan Lost Ark toe te voegen. Hiermee konden spelers outfits ontgrendelen die kleine voordelen met zich meebrachten. Smilegate heeft die plannen nu in de prullenbak gegooid.

Dat laat het bedrijf weten in een forumpost. Het nieuwe systeem zou twee legendarische skins toevoegen die de speler respectievelijk één of twee procent sterker zou maken. Smilegate komt nu terug op die beslissing. "We wilden niet dat speler het gevoel zouden krijgen dat de skins van Yoz's Jar noodzakelijk zouden zijn voor gameplay. Daarom hebben we besloten om de skins te verwijderen uit de Wrath of the Covetous Legion Update," laat het bedrijf weten.

"Flexibiliteit en eerlijkheid naar spelers zijn altijd onze drijvende krachten geweest in de samenwerking tussen onze teams. We werken eraan om spelers ervan te verzekeren dat ze Lost Ark kunnen spelen zoals ze dat zelf willen," gaat het statement verder. 

Lost Ark haalde kort na verschijning haalde 1,325 miljoen gelijktijdige spelers op Steam. Daarmee brak het de records van onder andere Dota 2 en Counter-Strike: Global Offensive. Lost Ark is ontwikkeld door Smilegate en verscheen in 2019 in Zuid-Korea. Amazon bracht de game uit in Europa en de Verenigde Staten, waar het net als de Koreaanse variant free-to-play is. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou