Lord of the Rings: War in the North aangekondigd | Gamer.nl

Lord of the Rings: War in the North aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel verschijnt in 2011 voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. In War in the North strijden spelers in het noorden van Middle-earth tegen de troepen van Sauron. Het spel is ontworpen om online coöperatief gespeeld te worden met maximaal drie spelers. Naast RPG-elementen als het opwaarderen van personages en het verbeteren van wapens en vaardigheden, belooft War of the North ook "brutaal realistische gevechten".

Ontwikkelaar van dienst is Snowblind Studios, dat in het verleden onder andere de Baldur's Gate: Dark Alliance-games maakte. "Deze game is een natuurlijke ontwikkeling in de RPG-gameplay die Snowblind de afgelopen jaren heeft afgeleverd. Spelers en fans zullen een innovatieve benadering ten opzichte van online coöperatieve gameplay ervaren die verweven is met elk facet van de game”, zegt Ryan Geithman, oprichter en studiohoofd van Snowblind Studios.

Meer informatie en een eerste trailer van het spel zijn te vinden op de officiële website.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou