Logo van nieuwe Batman-game onthuld

Logo van nieuwe Batman-game onthuld

WB Games. Montréal heeft het logo van zijn nieuwe Batman-game onthuld.

De ontwikkelaar werkt al geruime tijd aan een opvolger van de Batman: Arkham-games en hint hier ook al meerdere malen naar, maar vooralsnog is het spel nooit onthuld. Er gaan al jaren geruchten dat de onthulling nabij is.

De ontwikkelaar heeft nu op Facebook, Twitter en Instagram delen van een nieuw logo geplaatst. Fans hebben deze delen gecombineerd en zijn tot onderstaand logo gekomen. De ontwikkelaar plaatste bij de delen van het logo tevens de tekst 'Capture the Knight'.

Wellicht dat de onthulling van de nieuwe Batman-game toch echt aanstaande is. Vooralsnog zijn er geen verdere details bekend.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

lijkt wel een politie batch

0

Lijkt totaal niet Batman gerelateerd....

0

@mhnl1979 de 2 Talons verwijzen duidelijk naar the Court of the Owls. Een van de vetste nieuwere toevoegingen aan de Batman saga...

0
test

@Dr-Saint Denk als je de comics niet leest dat mensen dat niet snel weten. Ben ook groot batman fan maar door me dislectie lees ik geen comics en kende dus dit logo niet, maar had wel can court of owls gehoord.

0
test

@Dr-Saint nou nou... "duidelijk". Boven aan het logo zie je 'duidelijk' een adelaar. Dus ik weet niet hoe jij er opeens zo zeker van bent dat die talons van een uil komen

0

Aanbevolen voor jou