Nieuws

Logo Kojima Productions van Silent Hills/P.T.-website verwijderd

De Kojima-soap gaat verder

Geschreven door David Kers op
Het Kojima Productions-logo is verdwenen van de Silent Hills/PT-website. Voorheen stond het Kojima Productions-logo naast het Fox Engine-logo; alleen laatstgenoemde staat nu nog op de website.

Website GameSpot vroeg uitgever Konami wat dit betekent voor de samenwerking met Hideo Kojima en Guillermo del Toro, en kreeg het volgende antwoord: “Konami is gewisseld van een studio- naar een hoofdkantoor-georiënteerde organisatie, dus [Kojima Productions] staat niet meer vermeld als studio. Op het moment zijn er geen andere mededelingen.”

Conflict
Een anonieme bron stelde eerder dat Kojima na de ontwikkeling van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain de Japanse uitgever gaat verlaten. De reden voor het mogelijke vertrek zou een machtsstrijd zijn tussen Kojima en Konami.

Kojima stelde later in een verklaring op de website van Konami 100 procent betrokken te zijn bij de verdere ontwikkeling van Metal Gear Solid 5. Hij schreef dat hij het de beste game uit zijn carrière wil maken. 

Kojima Productions veranderde onlangs zijn naam in Konami Los Angeles Studio. Dit lijkt dan ook de reden te zijn waarom het oude logo is verdwenen. Er zijn echter geen verdere aanwijzingen dat het verwijderen van het logo iets te maken heeft met het mogelijke conflict tussen Kojima en Konami.

Bron: GameSpot

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation Home sluit voorgoed de deuren Het Konami na Kojima
2

Reacties op: Logo Kojima Productions van Silent Hills/P.T.-website verwijderd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Linksquest

  • 1 april 2015 13:57
  Konami is wel een van de studio's die goeie games blijft uitbrengen, en meestal zonder veel updates. Heb wel vertrouwen in de toekomst van Konami.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ahole

  • 1 april 2015 14:45
  Gaat al tijden best slecht hoor met Konami

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.