Logo GTA V gebaseerd op antiek biljet van vijf dollar | Gamer.nl

Logo GTA V gebaseerd op antiek biljet van vijf dollar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Silver Certificate-biljetten waren in omloop tot 1964. Er wordt gespeculeerd dat dit betekent dat Grand Theft Auto V zich afspeelt in de eerste helft van de vorige eeuw. Het zou voor het eerst zijn dat het verhaal van GTA zo ver in de geschiedenis duikt. Het is ook mogelijk dat voor dit dollarbiljet is gekozen, omdat het een Romeins cijfer in het ontwerp heeft, net als de logo's van GTA.

Kotaku heeft van een insider vernomen dat de game zich in Los Angeles afspeelt, of in de GTA-versie van die stad. Dit komt overeen met eerdere geruchten over de setting. Ook heeft de weblog van verschillende mensen gehoord dat de game meerdere hoofdrolspelers heeft. Dat zou voor het eerst zijn in de serie, hoewel Grand Theft Auto IV ook drie hoofdrolspelers telt, wanneer ook de twee later uitgebrachte uitbreidingen meegerekend worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou