Logitech's MOMO Force voor het echte stuurwerk | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het nieuwste paradepaardje van Logitech, die we al eerder aankondigden, is nu in een aantal winkels verkrijgbaar. Ook IGN wist er één te pakken te krijgen en schreef hier een uitgebreide recensie over.

Het stuurtje is gemaakt in samenwerking met MOMO. Dit bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor de Ferrari stuurtjes in de Formule 1 bolides. Het mag dan ook niet vreemd genoemd worden dat de MOMO Force het beste stuurtje van dit moment is. Alles is tot in perfectie uitgewerkt.

Het stuurtje bevat leer en aluminium. Dit is dan ook aan de prijs te zien (+/- 570 gulden). Maar je krijgt er genoeg voor terug. Vooral over de gaspedalen is de schrijver erg te spreken. Deze staan bijna helemaal horizontaal en werken perfect.Even without the screw in bolt thing (so I'm no Bob Villa when it comers to the tool terminology) the wheel remains acceptably stable. Padding on the hooks that clamp the wheel in place would have provided a more stable experience, but tightening them enough will keep the wheel properly situated. It's not quite as rock solid as those that incorporate center positioned, circular padded twist up screw nobs (again with the tool terminology), but it does have the added ability of accommodating a wider a ortment of desk types and tops (including even those with pull out keyboard drawers and custom, jutting edges).Er zit dus geen één nadeel aan het stuurtje. Het enige probleem is dat de meeste mensen niet zoveel geld over zullen hebben voor een stuurtje. Maar voor de die-hard race fans en de rijkere gamers onder ons is dit stuurtje zeker een aanrader!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou