Logitech komt met 'ultrasnelle gaming-muis' | Gamer.nl

Logitech komt met 'ultrasnelle gaming-muis' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De muis kent vier verschillende standaard gevoeligheid tanden (dpi-settings), gaande van 240 dpi tot 4000 dpi. Een vijfde eigen stand is door de gebruiker in te stellen. De muis kan nauwkeurig bewegingen registreren tot bewegingen van 12,7 meter per seconde. In totaal bevat de muis acht programmeerbare knoppen met alle een responstijd van één milliseconde.

De Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse krijgt een adviesprijs van 59,99 euro en wordt verkrijgbaar via aangesloten Logitech G-partners. 

G402 G402


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou