Live om 15:00 uur: Cody aast op prooi in Hyper Scape

Live om 15:00 uur: Cody aast op prooi in Hyper Scape

Vandaag streamen we uiteraard weer op het Twitch-kanaal van Power Unlimited. Dit keer gaat Cody aan de slag met Hyper Scape, de splinternieuwe battle royale-game van Ubisoft.

Hyper Scape is sinds gisteren beschikbaar via de open bèta via Uplay. De game was voorheen alleen via een vroege tech-test speelbaar voor een select gezelschap op pc. De open bèta kan via Ubisoft's website gedownload worden.

De game speelt zich af in de virtuele wereld Neo Arcadia. Spelers worden door middel van een deployment pod aan de grond gezet om zo het gevecht te starten. Neo Arcadia is een groot, stedelijke gebied waar verschillende sectoren te bezoeken zijn. Zoals gebruikelijk verdwijnen deze sectoren naarmate de match vordert totdat er een winnaar bekend is.

Tijdens een pot Hyper Scape kunnen namelijk speciale evenementen plaatsvinden waar kijkers en spelers invloed op uit kunnen oefenen. Dit zijn korte rondes waarin er bijvoorbeeld hoger gesprongen kan worden, of er meer levenspunten te verdienen zijn. Kijkers kunnen stemmen op dergelijke gebeurtenissen om zo een match te doen laten kantelen.

Kijk en chat mee via het Twitch-kanaal van Power Unlimited of via de embed hieronder.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou