LittleBigPlanet 2 uitgesteld naar januari 2011 | Gamer.nl

LittleBigPlanet 2 uitgesteld naar januari 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"LittleBigPlanet 2 is een waanzinnige droom die spelers de kans geeft om wat voor spel dan ook te maken, maar ook om een avontuur met drama en spanning door te spelen. Maar zoals bij alle ambitieuze ideeën kan het een behoorlijke uitdaging vormen om deze dromen om te zetten in leuke games. We hebben er enorm hard aan gewerkt en we zijn er bijna, maar we kunnen jullie niet met het spel aan de slag laten gaan totdat we zeker weten dat het de best denkbare ervaring biedt", zo laat MediaMolecule weten.

LittleBigPlanet 2 zou aanvankelijk halverwege november uit komen in de Verenigde Staten. Een Europese datum bleef echter uit. In het tweede deel krijgen spelers meer vrijheid om spellen die buiten het platformergenre vallen te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou