Little Big Adventure nu ook speelbaar in Windows | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De doorgewinterde adventure spelers zijn zonder twijfel bekend met de Little Big Adventure serie. Destijds een van de hetere adventures om te spelen en Twinsen was dan ook een veel geziene gast op de 14 en 15 inch monitoren van die tijd. Maar tijden veranderen en met de komst van Windows was het gedaan met Twinsen en zijn vriendjes. Gelukkig bestaan er nog fanatieke hobbyisten en zo werd het LbaWin project geboren. Deze "patch" zorgt ervoor dat je zonder problemen de avonturen van deze grappige snuiter opnieuw kunt beleven. - Windows 95/98/Me/2000/Xp(/NT4?) compatible and compliant (currently succe fully tested on Windows 98, 2000 and Xp, waiting for other versions reports).

- Full DirectX 5.0+ support, including FullScreen & Windowed modes (any desktop depth is supported). You can switch between FullScreen and Windowed mode in run time using key combination.

- Plasma effect (menus) is now time sync

- Plasma effect optimised a bit :). Now it draws only the required part (it caused a weird effect when changing screenmode)

- Twinsen no more hit walls when running !

- In-Game Copy voice files to HD part re-written to be compatible with all Windows versions.

- Speed is Limited to 500 fps :) to avoid some collision detection bugs.De patch bevat alle bestanden om te spelen, het enige wat je zelf in huis moet hebben is de CD van LBA. De patch is nog in het beta-test stage, je zal je dan ook eerst moeten opgeven om beta-tester te worden, maar dat zal voor de echte fans geen belemmering zijn.Met dank aan Black Spider voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou