Zelda: Link's Awakening snelst verkopende Switch-game van 2019 in Europa

Zelda: Link's Awakening snelst verkopende Switch-game van 2019 in Europa

Nintendo heeft in een href="https://twitter.com/NintendoNL/status/1179440910695829507" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">tweet</a><a href="https://twitter.com/NintendoUK/status/1179440910838439936" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank"> </a>laten weten dat The Legend of Zelda: Link's Awakening de snelst verkopende Switch-game van dit jaar is geworden in Europa.

Vorige maand verscheen de langverwachte remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening. Nintendo heeft nu laten weten dat The Legend Zelda: Link's Awakening de snelst verkopende Switch-game van 2019 in Europa is. In de eerste 72 uur zijn er volgens Nintendo meer dan 430.000 exemplaren verkocht. Games die dit mogelijk nog gaan inhalen dit jaar zijn Luigis Mansion 3 en Pokémon Sword en Shield.

Link’s Awakening kwam in 1993 voor het eerst uit voor de Gameboy. Link komt terecht op een mysterieus eiland genaamd Koholint en moet zijn weg terug naar Hyrule vinden. In Link’s Awakening komen ook bekende personages voor uit een andere bekende Nintendo-franchise, zoals Goomba's en Chain Chomps.

Volgens Thijs Barnhard is de remake van Link's Awakening een droom van een remake en hij gaf de game een 8,5. Lees hier zijn review.

The Legend of Zelda: Link's Awakening is reeds verkrijgbaar voor de Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Damn doen ze goed... zeker een game die gaat komen maar vond 60 euro voor remaster net iets te..( wel 1 van de sterkste remasters ben ik van mening)

0
test

@vjiezze vir Switch games zijn gewoon algemeen ontzettend duur.

0
test

@Devenace maar niet vergeten dat switch/nintendo games van ontiegelijke hoge kwaliteit zijn.

0
test

@vjiezze vir Is geen remaster. Daar ga je kwa prijs kwaliteit en ontwikkeling dus al de mist in. Remaster zegt het al, een nieuwe master maken van het origneel. Dat is in dit geval niet want het is volledig opnieuw gebouwd, dus met nieuwe ontwikkelings kosten omdat het team minstens zoveel tijd nodig had, en tegenwoordig mogelijk nog een groter team ook. Dus ik vind die 60 euro wel gerechtvaardigd omdat dit niet gewoon een remaster betreft. Mogelijk bedoelde je dat ook. Maar het is echt geen remaster aangezien van het origineel enkel de blauwdruk is gebruikt. Een remake van een oude film gebruikt ook enkel de blauwdruk(script) maar de rest zijn totaal nieuwe kosten. Dus ik vind 60 euro nog gewoon goede prijs aangezien dit gewoon een nieuw gemaakte Zelda is, alleen de voorbereiding was sneller omdat die blauwdruk al lag. Maar dat is mijn mening, ik kan me wel indenken dat je het te duur vind, maar uit argument dat het een remaster is klopt niet want in geen enkel opzicht is dit een remaster.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ja dat klopt het is een remake! alles is opnieuw gemaakt...

0
test

benieuwd of sword en shield dat verslaat

0
test

@xXDannyNLXx Ik niet, dat staat wel vast :D (vraag me wel af of ze dan Sword en Shield apart tellen of samen voegen)

0

Aanbevolen voor jou