Link Wii U en 3DS belangrijk voor nieuwe Super Smash Bros | Gamer.nl

Link Wii U en 3DS belangrijk voor nieuwe Super Smash Bros | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sakurai wil geen traditioneel vervolg maken: "Het simpelweg maken van een nieuw deel met nieuwe personages en levels is een doodlopende weg. Ik wil van richting veranderen". Sakurai hint naar het linken tu en de 3DS- en Wii U-versie, maar noemt geen details. "Ik ben nog maar net begonnen, maar ik ga iets verzinnen waarbij de link tu en beide platformen centraal komt te staan", aldus Sakurai.

De game voor 3DS en Wii U werd vorig jaar tijdens de E3-persconferentie van Nintendo aangekondigd. Sakurai liet kort daarna via Twitter laten weten dat de ontwikkeling van de game nog moest beginnen. Hij gaf aan pas te beginnen nadat het ontwikkelproces van 3DS-game Kid Icarus: Uprising was afgerond. Die game verscheen afgelopen maand.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou