Onze Amerikaanse naamgenoot Gamers.com komt met het opvallende nieuwsbericht dat Nintendo-held Link wel eens zou kunnen verschijnen in Namco's Soul Calibur 2. Het zou dan gaan om de Link die we zagen in de technische demo van SpaceWorld 2000, waar de GameCube voor het eerst aan het publiek werd getoond. De cel-shaded versie van Link zal dus niet in Soul Calibur 2 verschijnen.

Mocht dit alles waar zijn zal Link verschijnen als secret karakter, enkel in de GameCube versie. In de PlayStation2 en Xbox versie zal je Link niet aantreffen.

Lately, Link seems to have split into two entities--witness his dual role as Link as well as Young Link in Super Smash Brothers Melee. The younger one, clearly, will be starring in The Legend of Zelda for GameCube. But the older one is still around as well, and he'll be appearing in the unlikeliest of places.Link zal geheel met Master Sword in de game te zien zijn. Link in een Namco game is mogelijk door de TriForce, arcadehardware die Namco, Nintendo en Sega tezamen ontwikkelen.