Limbo bevestigd voor Xbox One, gratis voor Day One-kopers | Gamer.nl

Limbo bevestigd voor Xbox One, gratis voor Day One-kopers | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de officiële release van overzetting. Eerder dook de Xbox One-versie van de game al op op een Koreaanse leeftijdcla ificatiesite.

Day One-bezitters kregen de game aangeboden door Microsoft via een bedankberichtje met daarin de code. Hierin stond: "Bedankt dat je een vroege koper van de Xbox One bent. Om de eerste verjaardag van de console te vieren, geven we je Limbo zodra hij uitkomt".

Een gebruiker op Eurogamer meldt echter dat hij of zij ook een code heeft gekregen en geen Day One-editie heeft, enkel een gewoon exemplaar gekocht op de lancering. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe het zit met Nederlanders die een geïmporteerde Day One-versie in hun bezit hebben.

De console kwam vorig jaar in dertien landen op 22 november uit. Nederland moest wachten tot 5 september 2014, al viel de console al wel te importeren uit bijvoorbeeld Engeland of Duitsland. Limbo kwam eerder al uit op Xbox 360, Windows, Mac, Linux, PlayStation 3 en iOS. Of er ook een PlayStation 4-versie gepland staat, is niet duidelijk. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou