Limbo bestverkopende game van Summer of Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Spencer zijn de zes bestverkopende games op Xbox Live van Japanse ontwikkelaars, maar Limbo heeft het beste verkocht van alle Summer of Arcade-games. "Ik denk dat er een tijd was dat Live Arcade draaide om games uit bekende franchise. Dat is nu aan het veranderen", aldus Spencer.

"Na de releases van Braid, Shadow Complext en Limbo zien we dat dit aan het veranderen is. We zien dat het minder draait om bekende franchise en meer om een grotere diversiteit. Ik vind Lumbo geweldig. Het is mi chien wel mijn game van het jaar op dit moment."

Naast Limbo behoorden ook Monday Night Combat, Castlevania: Harmony of Despair, Lara Croft and the Guardian of Light en Hydro Thunder Hurricane tot de Summer of Arcade-games. Er werden geen verkoopcijfers genoemd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou