'Levolution keert terug in Battlefield 6'

'Levolution keert terug in Battlefield 6'

Het zogeheten 'levolution'-systeem zou in uitgebreidere vorm terugkeren in Battlefield 6.

Levolution is de naam voor de techniek in Battlefield 3 en 4 waarbij spelers diverse gebouwen en andere grote objecten in de spelwereld kapot kunnen maken. Dit zorgt er voor dat er verschillende niveaus worden gecreëerd in de spelwereld. Een wolkenkrabber kan bijvoorbeeld vernietigd worden, waardoor er verder kan worden gespeeld in de ruïnes daarvan.

Insider Tom Henderson meldde in een video afgelopen weekend dat dit levolution-systeem terugkeert in de nieuwe Battlefield-game en dat het "levolution, maar op steroïden" is. Elk gebouw zou tot op zekere hoogte vernietigd kunnen worden. Dankzij realistische physics zouden de gebouwen realistisch instorten, afhankelijk van hoewel van de fundering nog overeind staat.

In de rest van de video herhaalt Henderson details over de game die hij vorige maand al lekte. Zo krijgt de game volgens hem een multiplayermodus voor 128 spelers op pc en komen er zogenaamde pelotons - vergelijkbaar met squads, maar op grotere schaal. Hieronder is de video te bekijken.

EA heeft alleen aangekondigd dat de nog naamloze, nieuwe Battlefield-game ergens eind dit jaar moet verschijnen en deze lente wordt onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig! BF6, of hoe het ook mag gaan heten wordt voor mij dé reden om dit jaar nog ergens een PS5 in huis te halen.. Als het kreng eens een keer voorradig is dan.😝

0

@clandestine666 Maar dat speelt gewoon niet zo goed als dat het op een pc speelt. Console zal altijd achter lopen met dit soort games, de interface de processor de grafische kaart etc is allemaal niet krachtig genoeg om op een console goed weg te komen. BF6 zal op de PS5 en de Series X gewoon speelbaar zijn zoals op een pc met medium graphics.

0
test

@Pascal08 niet altijd ;) gears 5 draaide op hogere settings dan de pc versie die kreeg later de patch die de series x had. Maar ik snap je punt wel hoor maar er zijn op pc ook meer vals spelers dan op consoles met aim bots en noem het maar op.

0

@Pascal08 Dat is behoorlijke onzin. Ja als je een pc hebt van €3000 dan zijn de PS5 en Series X een stuk minder. Maar consoles zijn echt prima geschikt om dit soort games op te spelen, al helemaal nu muis en toetsenbord normaal wordt ondersteund + crossplay. Bovendien zijn de games op consoles een stuk beter geoptimaliseerd omdat ze geen rekening hoeven te houden met ontelbaar veel hardware combinaties. Plus de nieuwe consoles zijn gewoon rete snel en kunnen echt wel hele mooie plaatjes op je scherm toveren, voor maar €500. Ikzelf speel ook liever shooters op mijn game pc dan op mijn PS5, maar dat is meer "omdat het kan". Modern Warfare heb ik destijds op mijn PS4 gespeeld met muis en toetsenbord en is echt heel goed te doen.

0

@Pascal08 Dan heb je het wel over die paar gamefreaks die 1500,- euro of meer uitgeven voor een PC. Dat is denk ik maar een nichemarkt, zeker vergeleken met de consoles. Er zullen ws meer medium graphics PC spelers zijn, vergelijkbaar met consoles dan high-end Raytracing spelers.

0
test

@Pascal08 dit is echt de grootste onzin. Speel momenteel bf5 op series X en het speelt en draait als een zonnetje met 60fps. Tuurlijk zal een console het op grafisch gebied altijd afleggen tegen een pc van 3000euro maar de huidige next gen consoles doen het zeker beter dan een pc op "medium graphics". Door optimalisatie zal bf6 daarom ook prima draaien op de ps5 en series X.

0
test

@Pascal08 Oke, bouw jij maar een PC van 500 euro waar het beter op gaat draaien dan de PS5 of Xbox Series X..

0
test

Hopelijk komt deze game ook daadwerkelijk dit jaar uit. Dan heb ik echt iets om na uit te kijken naast Halo Infinite.

0

Aanbevolen voor jou